ponedeljek

8

januar 2018

0

koment.

TREND TEDNA: Še en trend iz naftalina – torbica, ki jo nosimo okrog pasu

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Seveda bi lahko napisala ‘pedertašna’, tako bi vsi razumeli za kaj se gre, ampak torbici za 800 evrov ne moreš ravno reči pedertašna 😉 ampak ja, torbice, ki jih nosimo okrog pasu so nazaj! In seveda se je preobrazila iz torbice, ki smo jo imeli za na izlete v pravo elegantno gospodično.

Trend sta najavili dve zelo močni znamki, Gucci in Chanel, oblika je ponavadi oglata ali okrogle oblike in prizmati moram, da mi je ta trend zelo všeč. Res je, da takšna torbica ni posebno velika, ampak je pa zelo priročna, saj imaš obe roki prosti, in je torbica ter pas v enem. Lepo pristaja oblekam, nosimo jo lahko tudi čez plašč, šik je v kombinaciji z bluzo in krilom in na sploh se mi zdi, da deluje!

dzz43512_black_xl

torbica BOOHOO, 18 eur

Tudi če sicer potrebujete večjo torbico, lahko to vržete v malho in imate v njej spravljene samo najnujnejše stvari, ki jih vzamete s seboj na kosilo, ali pa na kratek sestanek v bližini.

476434_DSVRT_5729_001_056_0000_Light-GG-Marmont-matelass-leather-belt-bag

torbica GUCCI, 850 eur

Zelo dobro se tudi kombinira na večerne stajlinge in po mojem mnenju res zažiga! Verjetno za ta trend vseeno ne bi odštela več sto evrov, zato sem bila ob iskanju alternative kar malce razočarana, ker jih znamke kot so H&M, River Island in ostale še niso vključille v svoje kolekcije. Je pa Zara naredila en zelo všečen model in lahko jo nosite na dva načina – v pasu ali navadno na rami, kar je dobra alternativa.

8417204040_2_7_1

Kaj pa ti meniš o tem trendu? Mu boš dala možnost? 😉