sobota

26

november 2016

0

koment.

TREND TEDNA: Ski opening je pred vrati

Avtor , Objavljeno v Novice

Ali veste, česa se bolj veselim od poletnih počitnic? Zimskih! Komaj čakam, da bo zapadel sneg, pobelil doline in strmine, na katere se bom podala in vjugala s svojimi smučkami.

Smučanje je eden mojih najljubših športov oziroma če dobro razmislim, je to moj najljubši šport, saj tečem samo zato, ker je pač treba. V smučanju pa uživam od prve jutranje vjuge do popoldanskega štrudla z vanilijevo kremo in nato pogosto še večerna smuka. In tudi na smučanju nikoli ne pozabim na stajling. Ko sem imela rožnat smučarski komplet, sem imela ujemajočo živo rožnato čelado. Potem sem zamenjala za črnega s srebrnimi pikami in sledil je nakup nove čelade, ki sem jo polepila s swarovski kamenčki. Ker bom čez dobrih štirinajst dni uživala na ski openingu, je tudi letos napočil čas, da izberem novo smučarsko opremo.

Kaj bomo letos nosili? Jaz se bom odločila za metalik barvo in zmagovalko sem že našla – zlato ombre jakno znamke Cygnus v Hervisu. Če to ni vaša najljubša barva, se lahko odločite za prešite puhovke, ki so tudi letos zelo trendi ali pa ostanete pri športni klasiki. Danes pa sem vam pripravila en stila za smučanje in enega za sankanje. Kako se boste odločile?

1_smucanje

Jopa COLUMBIA 49,99 evra

Kapa Eisbär 39,90 evra (samo v spletni trgovini)

Bunda CYGNUS 69,90 evra

Rokavice SALEWA 49,99 evra (samo v spletni trgovini)

Pohodniške hlače NORTH FACE 69,99 evra

Zložljive sani BOHEMIA 79,99 evra

Obutev KILIMANJARO 89.99 evra

 

2_smucanje

Jakna SALOMON 199,99 evra

Grelne nogavice LENZ 219,99 evra

Smučarske hlače BENGER 119,99 evra

Smuči SALOMON 399,99 evra

Smučarski čevlji ATOMIC 249,90 evra

Brezrokavnik TRUE NORTH STREET 79,99 evra

Smučarska čelada CYGNUS 49,99 evra

Žensko smučarsko perilo BENGER 39,99 evra

*Zaradi različnih akcij in ugodnosti so možne spremembe cen.