ponedeljek

19

februar 2018

0

koment.

TREND TEDNA: TOP 5 trendov za prihajajočo pomlad

Avtor , Objavljeno v Stil dneva, Trend tedna

Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj, pomladne modne trende razkrivam že zdaj! In to pomeni, da jih bomo počasi lahko tudi začeli vpeljevati v svojo garderobo. Pomladne modne trende lahko opišem tudi kot sezono polno energije in optimizma. Sledi TOP 5 trendov, ki so me prepričali!

O plastik fantastik trendu je pisala že Katja, moram reči, da me ni prav navdušil, me je pa vsekakor navdušil til in to še predno je postal hit prihajajoče modne sezone. Tukaj o njem sva že pisali.

1. EFEKT METULJA

VERSACE

Versace

Optimizem je v zraku! In z njim manifestacija barv, tako da bo efekt metullja modni statement te sezone. To samo dokazuje, da moda ni pozabila na zabavo, barve in glamur!

2. RAZREZANI TRENČ

Alexander McQueen

Alexander McQueen

Trenčkot je prav tako eden izmed temeljnih kosov pomladi, ki jo zaznamuje t.i. čebulno oblačenje. A letos bo trenčkot doživel kar korenito spremembo. Dobesedno ga bomo razrezali in še enkrat znova skrojili. Ustvarila se bo 2 v enem iluzija, ki združuje denim jakno in trenčkot, ki ga oblečemo čez njo. Za novo silhueto in kul izgled.

3. RESE

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo

Rese so nazaj! Rese lahko dobesedno nosimo na 1001 način in to od jutra do večera.

4. ŠE VEDNO PASTELI

 

 

 

Peter Pilotto RTW Spring 2018

Peter Piloto

Pasteli so prav tako popolni za romantičen uvod v novo (modno) sezono. Še posebno smo jih lahko videli na tednu mode v Londonu, kjer jih kar niso in niso imeli dovolj.

5. TRANSPARENTNO

ULLA JOHNSON

Ulla Johnson

Pri tem trendu boste bolj malo pustili domišljiji. Modne bodo prosojne obleke, ki razkrivajo kar precej kože, a vseeno lahko tudi ta trend – s pravilno krojenimi modni kosi – nosite zelo sofisticirano.