ponedeljek

19

avgust 2019

0

koment.

TREND TEDNA: Torbica za pobiranje parkirnine in kako jo nositi

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Torbice okoli pasu so zdaj v trendu že nekaj časa, iskreno nisem pričakovala, da se bodo toliko časa obdržale. V tem času pa so mi zlezle pod kožo.

Malce se hecam tole s parkirninami, ampak ko mi je spomladi Polona pred nos pomolila eno takšnih torbic z vprašanjem, ali si jo naj kupi, sem ji v hecu odgovorila, da seveda, če misli svojo poslovno kariero nadaljevati na parkirišču, s pobiranjem parkirnine. Ta podoba nama ni šla iz spomina.

obroč za lase PRIMARK

sončna očala LAYONERS

torbica BOOHOO

majica BOOHOO

krilo H&M

superge ZARA

Trend iz 90. let je sicer v večini primerov spremenil svojo obliko in postal zelo šik, meni pa je – presenetljivo – najbolj všeč ‘klasična’ in malce bolj športna verzija v sodobni preobleki.

lasni obroč PRIMARK

sončna očala LAYONERS

top in hlačno krilo ZARA

torbica BOOHOO

superge PUMA

V mislih imam klasično obliko polmeseca, ki je malce bolj šik v sodobnejši verziji iz umetnega usnja s srebrnimi dodatki.

Torbico okrog pasu ne nosim okrog pasu, ampak postrani oziroma diagonalno čez torzo, saj se mi zdi, da tako še najmanj spominja na svoje športne predhodnike iz 90. let.

sončna očala LAYONERS

bodi ZARA

torbica BOOHOO

blazer BOOHOO

pas GUCCI

krilo BOOHOO

superge PUMA

Všeč so mi, ker stajlingu ter celotni podobi dajo nek pečat in karakter, s tem pa začinijo vsako, na videz še tako preprosto kombinacijo!

Poleg tega, da je torbica trenutno zelo priljubljena, je še super pripravna, saj imam vse pomembne stvari spravljene v svoji bližini, obenem pa imam popolnoma proste roke, kar mi je kot mamici še posebno pomembno. In pod ‘pomembne stvari’ seveda spadata še dve Heidi figurici od mojih punc 🙂

Torbice okoli pasu se odlično kombinirajo z oblekami, hlačnimi kostimi in blazerji nasploh, zelo lepo pristajajo mini krilu in širokim hlačam, vsekakor pa ne moremo zgrešiti niti z jeansom in navadno T-majico. Lahko jih nosimo na različne načine, v pasu, na bokih z dolgimi oblekami, diagonalno kot jo najraje nosim sama in na hrbtu kot mini nahrbtnik.

Foto: Marja Bizjak Ažman

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.