ponedeljek

5

februar 2018

0

koment.

TREND TEDNA: Trendi princeska v tilu

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Če bi do konca življenja morala nositi samo eno vrsto blaga, bi verjetno izbrala kar til. No, ne me držati za besedo, ker – če bi se bilo treba odločiti – bi se mogoče za kaj bolj ‘enostavnega’, ampak vseeno, til mi je že od nekdaj božanski. In – letošnjo pomlad bo v TRENDU!

Je prazničen, je glamurozen, je prosojen in je v trendu! Na tednu mode v Milanu je bilo vse v znamenju tega čudovitega tekstila, ki vedno očara in začara!

Bell dec2016_0102

Jaz obožujem dolga krila iz tila, ki se božansko kombinirajo na romantično čipko, na seksi usnje pa tudi na zimske debele puloverje. Sicer so zanimive tudi midi dolžine, ampak za krilo iz tila pravim, da pojdi ‘all in’. V njem se vedno počutim pravljično in posebno, všeč mi je, kako plapola za mano. Lahko ga nosim na visoke pete ali pa na trendovske superge, top izgleda v vsaki različici.

Moje krilo za fotografiji je naredila modna oblikovalka Maja Štamol in ni bilo ravno poceni, doma pa imam še nekaj kril iz tila, ki sem jih kupila po odlični ceni na Boohooju in eBayju in jim prav nič ne manjka 😉

Screen Shot 2018-02-04 at 20.20.13

1. krilo BOOHOO, 19 eur

2. krilo H&M, 12,99 eur

3. krilo BOOHOO, 15 eur

4. krilo BOOHOO, 15 eur

5. krilo BOOHOO, 25 eur

6. krilo BOOHOO, 13 eur

In še meni najlepše barve kril iz tila in tudi takšne, ki se dajo najbolje kombinirati – črna, krem in nežno roza.