ponedeljek

24

september 2018

0

koment.

TREND TEDNA: Uvertura v jesen

Avtor , Objavljeno v Trend tedna

Jesen je spet tu in tu so tudi nove in sveže objave na TK SWAT. In kaj je lepšega kot temu dodati rože oziroma cvetlični vzorec? Tudi ta bo letošnjo jesen zelo v trendu, zato sem ga izbrala kot pravo uverturo v jesen.

Jesenske obleke se mi zdijo popolne za nekakšno otvoritev v t.i. čebulno oblačenje, v plastenje in tudi zato, ker se mi zdi, da z njimi še vedno ohranimo delček poletja. Poleti namreč naraje nosim obleke, oblekice in čeprav so mi zadnje čase tudi vse bolj pri srcu mini, me maksi vedno prevzamejo.

Maksi obleka je zame popoln jesenski kos, saj imamo lahko pod njo tople žabice, morda celo majico z dolgimi rokavi, hkrati pa še vedno izgleda lahkotno in ne preveč ‘jesensko’. Všeč mi je, da jo lahko kombiniram tako na superge, ki so še vedno ekstremno popularen in modni kos, na gležnarje, morda celo na kakšne celo še toplejše čevlje, na jakne iz denima, usnjene jakne  pa tudi plašče. Dolgo maksi obleko lahko z nekaj pametnega kombiniranja nosimo še dolgo v jesen.

Tudi letos je cvetlični vzorec dobil svoje pomembno mesto pri modnih trendih za jesen. Predstavile so ga mnoge blagovne znamke, zveneča modna imena kot so Gucci, Dolce&Gabbana, Valentino, Dior, Michael Kors in mnogi drugi. Od delikatnih rožic do velikih, mogočnih in drznih rož, cvetlični vzorec je popoln za začetek jeseni tudi zato, ker je tako enostaven za kombiniranje tako z drugimi potiski in vzorci kot tudi barvami.

Jaz sem svojo cvetlično obleko kombinirala še malce bolj poletno in lahkotno z mojo najljubšo svetlo roza barvo, večnim dizajnom torbice in nepogrešljivimi supergami.

Nosim:

  • obleka Orsay
  • ura CLUSE, SLOWATCH
  • superge Stradivarius

Foto: Marja Bizjak Ažman

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.