nedelja

17

marec 2019

0

koment.

TREND TEDNA: Vibrajoča oranžna in kako jo nositi

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Eden izmed večjih trendov za prihajajočo pomlad, ki je začaral tudi mene, je oranžna barva, ki vsekakor doživlja svoj modni preporod. Tako je, oranžna barva ne bo več rezervirana le za delovna in zaščitna oblačila, ki jih moramo dobro in takoj videti.

obleka ZARA, uhani CALVIN KLEIN, ura CLUSE, zapestnica REBECCA JEWELRY, torba ALEXANDER WANG, plašč BOOHOO, gležnarji ZARA

Oranžna bo vsekakor popestrila vašo garderobo in vas bo zaradi nje moč videti iz velike daljave. A kljub temu, da je zelo močna barva, v njej ne boste izgledali kot ena velika pomaranča, ampak se da oranžno barvo nositi tudi zelo trendovsko. 

obleka ZARA, hlače BOOHOO, superge ZARA, ugrlica H&M, ura CLUSE, torba HYGGE NORTH

Začnete lahko počasi, s kakšnim modnim dodatkom kot je trendovska torbica, nadaljujete pa lahko malce bolj pogumno s hlačami, krilom ali puloverjem oranžne barve, ki se odlično kombinirajo z nevtralnimi barvami kot je bež, kamelja, pa tudi črno-bela barvna kombinacija.

plašč ZARA, obleka TWIN SET, nakit H&M, superge ZARA

Jaz sem se zaljubila v oranžen plašč in oranžno obleko, ki ju seveda ne nosim skupaj, ampak posebej in ju rada kombiniram s prej naštetimi barvami.

Oranžna barva me v trenutku spravi v dobro voljo in napolni z energijo izžareva toplino in veselje, kako ne, saj je mešanica energične rdeče barve in radostne rumene. Če se radi oblačite v oranžno pomeni, da ste dejavni, nepotrpežljivi in tekmovalnega duha. Samostojni, praktični in ustvarjalni, s polno energije in tudi polno nemira.

 

Foto: Marja Bizjak Ažman

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.