ponedeljek

19

oktober 2020

0

koment.

TREND TEDNA: Vsepovsod čipka

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Ko jeseni iz omare povlečem vse pletenine, ki jih premorem, takrat še istočasno postanejo bolj aktualne čipkaste kombineže, kosi, s katerimi optično podaljšam svoja oblačila – pulover v tuniko, tuniko v obleko, obleko v daljšo obleko – in ki so zame nepogrešljivi v moji omari.

Znamka Twin Set je znana po svojih setih pletenih puloverjev ali oblek, v kombinaciji s čipkastimi detajli. Čipka naredi pletenine bolj razkošno, ji doda vrednost in služi kot zelo zanimiv detajl ali popestritev na oblačilu. Pri tej znamki sem tudi odkrila čudovito povezavo pletenine in čipke, saj jo ohranjajo v vsaki kolekciji.

Zaradi moje višine, se sicer obleke, ki bi morale biti do gležnjev, ustavijo nekje na sredini meč, zato jih podaljšujem s čipkastimi kombinežami. Te obleki in samemu stajlingu dodajo novo dimenzijo.

Lahko bi rekla, da detajl čipke res tlačim že vsepovsod, preprosto ga obožujem in je vedno potreben kot detajl, ki naredi spremembo. S pletenino sta oba malce zasanjana modela, romantična, s to razliko, da pletenina oddaja nek cosy občutek, čipka pa doda malce seksi vibracij.

Glede na to, da me velikokrat sprašujete, kam po čipkasto kombinežo, ki je – če imate radi takšen stil – prava investicija, vam svetujem obisk naslednjih fizičnih ali spletnih trgovin: Reserved, Victoria’s Secret, Asos in Twin Set, kjer boste sigurno našli črno ali belo čipkasto kombinežo, ki sta po mojem mnenju must have kosa v omari vsake modne navdušenke. Če sem pikolovska, bi ju imela prav tako v dveh dolžinah – nekje do gležnjev in dolžina nad koleni. Iščite torej za kombinežo na naramnice, torzo je lahko obdan v svilo ali kakšen drug material, na koncu pa mora biti seveda čipka.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.