ponedeljek

18

junij 2018

0

koment.

TREND TEDNA: Vsepovsod črte!

Avtor , Objavljeno v Novice

Tako kot so rože in z njimi cvetlični vzorci moderni in v trendu spomladi, bi rekla, da so črte za poletje. A letos se je črtasti vzorec odmaknil stran od klasično mornarske  belo-modre barve in se podal v bolj razgibane vode.

Poleti so črte ‘must have’ in si brez njih ta pravega modnega poletja sploh ne predstavljamo. Je vzorec, ki je sicer deluje preprosto, a hkrai tudi šik. Ampak letos ne bodo modne samo v klasični belo-modri različici, ampak tudi v bolj ‘peščenih’ in s tem tudi šik edicijah. Poleg črtastih oblek, bodo zelo priljubljeni tudi črtasti kombinezoni. Jaz pa sem se odločila za še bolj pisane črtaste kose, ki so me začarali.

In to so pisane obleke s črtastim vzorcem. Letos so se v moji omari znašle kar tri nove. In vsaka je posebna ter ‘za svojo priložnost’. Najbolj vsakdanja je t.i. ‘wrap dress’, ki je preprosto popolna obleka, super udobna, laska vsem postavam in jaz se v njej počutim zelo sproščeno.

T-2

obleka BOOHOO

Barve na njej delujejo malce retro in zato mi je še bolj všeč, vsekakor pa ni obleka, ki bi jo izbrala na 1. pogled. Potreben je bil 2. klik 😉

T-6

Sladoledne barve, ki kar kličejo po poletju!

Naslednja pa ni potrebovala 2. klika, saj je obleka, ki kriči ‘Tjaša!’. Sproščena, plapolajoča, a hkati elegantna tudi za kakšen bolj formalen dogodek. Tukaj barva črt ni tako drzna, a s to barvno kombinacijo ne moreš zgrešiti.

T-15

obleka BOOHOO

Lahko padajoča je popolna za poletne večere.

T-12

Zadnja pa je bolj seksi izbira, letos me rdeča barva nese in zato mi je bila zelo všeč ta sicer malce bolj posebna rdeče-rjavo-belo-modra barvna kombinacija.

T-21

obleka BOOHOO

T-17

Vsekakor ima potencial za kakšen vroči zmenek.

T-29

 

Foto: Marja Bizjak Ažman

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.