ponedeljek

10

februar 2020

0

koment.

TREND TEDNA: Zaljubljeno

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Kdo si ne želi biti zaljubljen? V življenje, v svoje delo, v trenutek, v partnerja, s svoje otroke? Kakorkoli je že valentinovo etiketirano kot praznik trgovcev, bi bil svet veliko bolj prijazen, če bi več ljubili in manj sovražili.

Zato ga rada praznujem. Valentinovo. Ne, ker bi me moral nekdo opozoriti, hej, danes je valentinovo, danes moraš biti zaljubljena ali ljubljena, ampak ker sem lahko srečna, da imam toliko oseb v življenju, od katerih sem ljubljena in jih imam zelo rada. In kot mama resnično najdem malo časa za trenutke v dvoje, ki pa so po mojem mnenju zelo pomembni za dober odnos, stabilno družino in srečo v njej.

Zato si bova za letošnje valentinovo vsekakor privoščila nekaj trenutkov zase.

majica in krilo MAJA ŠTAMOL

superge GUCCI

Februar je mesec ljubezni in barva ljubezni je rdeča, zato vsako leto v tem obdobju nosim veliko rdeče barve. Rdeča je sicer precej intenzivna, drzna barva, ampak lahko jo kombiniramo na zelo elegantne, sproščene in trendovske stajlinge, odvisno od stila.

majica in krilo MAJA ŠTAMOL

Moja prijateljica in odlična modna oblikovalka Maja Štamol je za valentinovo pripravila krasno kapsulno kolekcijo, s katero sem obsedena! Njene majice so vsako sezono razgrabljene, po Fridi, smajlijih, je za valentinovo predstavila Valentino, t-majico s čudovitim srcem iz različnih trakov. Lahko jo kombiniramo na krila, hlače, kavbojke, na suknjič, ta majica gre po mojem prav povsod!

superge SOPHIA WEBSTER

Rdečo barvo vedno rada kombiniram s črno ali belo barvo, to je nekakšna klasika, sicer pa so lepe barvne kombinacije tudi s sivo, pa kot presenečenje svetlo roza, tudi pink.

gležnarji ZARA

Plisirana krila bodo to sezono še močno v trendu in tudi ta kos se lahko stilira na številne različne načine. Lahko jo nosimo sproščeno na majice in superge, ali pa trendovsko na tope in gležnarje, pa tudi elegantno, v kombinaciji z bluzo in čevlje z visoko peto.

krilo in bluza MAJA ŠTAMOL

Črno-rdeča kombinacija je nekako večna, rdeča šminka pa jo po mojem mnenju še nadgradi.

Upam, da boste 2020 preživeli čim bolj ljubljeno in zaljubljeno na različnih področjih. In da bo čim več dni, ko boste imeli širok nasmeh na obrazu!***

Foto: Marja Bizjak Ažman za Maja Štamol

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.