petek

2

december 2016

0

koment.

TRIJE ZIMSKI BOTRI

Avtor , Objavljeno v Otroški peskovnik

December je mesec obdarovanja, ki se ga še posebej veselijo otroci. Vsaj tisti, ki sploh ne dvomijo v to, da jim bodo dobri možje prinesli kupe daril. Pa vendar imajo tudi otroci iz socialno šibkejših okolij svoje skrite želje, ki zaradi materialne stiske njihovih družin največkrat ostanejo neizrečene in neizpolnjene. Zato naj vsak od nas pomaga po svojih močeh, da tudi tem otrokom narišemo nasmeh na obraz in poskrbimo za iskrico v njihovih očeh.

Že četrto leto zapored poteka projekt Zimski botri s pomočjo območnih enot ZPM Moste-Polje, ki že zbira otroška pisemca s skritimi željami. Čeprav je projekt z začetnih načrtovanih 50 zrastel že na 2000 obdarovanih in osrečenih otrok na leto, si želijo, da bi pristen stik z darovalci ostal. Ne le pobudnice projekta, Alia, Ana in Vanja, prav vsi mi smo lahko TRIJE ZIMSKI BOTRI! Hvaležni vam bodo otroci, katerim bodo uresničene morda na videz skromne, v resnici pa zanje pomembne želje, ki jim bodo olepšale spomine na otroštvo.

Trije zimski botri

Na spletni strani TUKAJ izpolnite prijavo in na izbiro dobite 3 pisma otrok med katerimi izberete enega in postanete obdarovalec. Rok za oddajo darila je 14. 12. 2016. Pomagate lahko tudi z nakazilom na TRR in ZPM Moste Polje bo v vašem imenu kupila darilo.

Postanite zimski boter in polepšajte december tudi manj srečnim otrokom.