sobota

21

december 2013

0

koment.

Victoria’s Secret angels wannabe … pa kaj

Avtor , Objavljeno v Družabni parket, Novice

Ko sem videla prve obrise VIP angelske zabave, sem si mislila, da je to še ena nova bedarije. A po kratkem razmisleku in predstavitvi zadeve sem ugotovila, da to sploh ni slaba ideja. V Sloveniji imamo malo pravih zabav, malo možnosti, da si lahko nadenemo večerno obleko in se sprehodimo po rdeči preprogi. Zato se mi zdi tovrstno dvigovanje zabave na višji nivo vzpodbudno. Všeč mi je, da se nekdo trudi, da bi naredil nekaj več in da ne bodo rdeče preproge vodile le v nakupovalne centre na predstavitev novih blagovnih znamk.

Modna revija je bila odlična. Moškim so se cedile sline, tudi ženske nismo ostale ravnodušne. Dekleta so z dih jemajočimi postavami zavzela oder in na visokem nivoju predstavila spodnje perilo znamke Etam. Že res, da je bila modna revija zasnovana na podlagi ameriškega giganta Victoria’s Secret, a me to v resnici ne moti. Pravzaprav ne razumem, zakaj je to takšen kamen spotike in to pri istih ljudeh, ki so umirali od smeha, ko se je Klemen Slakonja zviral na krogli Miley Cyrus. Pred kratkim sem v neki reviji prebrala, da je genij, torej lahko rečemo, da so tudi organizatorji dogodka VIP angelska zabava geniji? Ah, ne, za njih mnogi pravijo, da so plagitorji.

Tako podobne stvari, pa tako različni kriteriji obsojanja.

Če zaključim. Dekleta so bila super postavna, perilo seksi in vsi dodatki odlični. Upam, da bo organizator nadaljeval v tem duhu in čez nekaj mesecev pripravil (NAMIG) modno revijo ob kateri se bodo ženskam cedile sline. Saj se razumemo, a ne? Upam pa tudi, da bodo našli formulo in prireditev nadgradili s kakšnimi nagradami ali kaj podobnega.

Kratermedia – kapo dol. Ste edini, ki slovensko medijsko-estradno sceno držite gor. Viktorji, Slovenka leta, Naj smrklja, Femme fatale in zdaj še VIP angelska zabava. Vse to nastaja pod vašim okriljem. Hvala, da skrbite, da se nekaj dogaja. Ko jih kdo dohiti, potem pa začnimo pljuvati.

Naj poudarim, da je to strogo moje mnenje  in nima popolnoma nič s tem, da je na odru nastopila druga polovica TK SWATa. Zdi se mi prav, da jim moramo dati možnost in potem bomo videli, če bo projekt zaživel. Pohvalo je veliko težje napisati kot kritiko, zato se raje zadržite, če ne gre.

Foto: Nikola Miljković / Agency Krater Media

zlata inja jana natalija sandra VIPAngeli2013_Iryna Osypenko Nemec VIPAngeli2013_Tjasa Kokalj VIPAngeli2013_Natasa Pinoza VIPAngeli2013_Stefania Bojic