četrtek

10

september 2015

0

koment.

Z DOGODKA: NESCAFÉ Dolce Gusto v Sloveniji z novim kavnim avtomatom DROP

Avtor , Objavljeno v Družabni parket, Novice

Eleganca ujeta v kavnem avtomatu

NESCAFÉ Dolce Gusto DROP, novi visoko dovršen zaprt sistem za pripravo napitkov, je nastal s posluhom do potrošnikov in s pomočjo kapsul ponuja prvovrstno izkušnjo tako ob pripravi kot pitju kave in drugih napitkov. NESCAFÉ Dolce Gusto s tem postavlja nove smernice pri pripravi kave doma.

Drop z minimalističnim dizajnom, ki ga je navdihnila kapljica kave, zagotavlja visoko dovršenost pri pripravi toplih in hladnih napitkov. Vanj se bodo zaljubili ljudje s stilom, tisti, ki si želijo popolnih trenutkov ob doma pripravljenih skodelicah kave.

Zelo sem vesela, da so se pred lansiranjem kavnega aparata Drop na Slovensko tržišče, pri NESCAFÉ Dolce Gusto odločili, da novi kavni avtomat in novi okus Café Au Lait, skupaj z drugimi napitki, kot velika ljubiteljica znamke Dolce Gusto tudi preizkusim. Pripravljanje kave je moj ritual večkrat na dan in prvi požirek zame pomeni zmeraj nov užitek. Circolo, Mini Me, zdaj pa Drop, ki je moj tretji kavni avtomat NESCAFÉ Dolce Gusto. Zdi se, da brez njih ne morem. Okusi pa, vsak je nekaj posebnega, na novo pa sem zaljubljena v nov okus Café Au Lait.

Fotografija1

Romana Kancler, direktorica SEB Slovenija, Darko Tkavc, direktor Nestlé Slovenija, Tjaša Kokalj, televizijska voditeljica, manekenka in blogerka, Manja Ujčič Zrimšek, blogerka, Jože Drabik, promotor NESCAFÉ Dolce Gusto

Vodja blagovne znamke NESCAFÉ Dolce Gusto Barbara Ahčin dodaja: »Na voljo je polna paleta napitkov NESCAFÉ Dolce Gusto, od vrhunskega espressa do poslastice kot je Café Au Lait. V kavnih kapsulah, ki zagotavljajo svežino okusa in moč arome, so le najboljša kavna zrna Arabice. Sicer pa je NESCAFÉ Dolce Gusto zaprt sistem za pripravo napitkov in edini, ki omogoča pripravo različnih vrst toplih kot hladnih napitkov

Kavni avtomat Drop je mojstrovina revolucionarne tehnologije in avantgardnega dizajna podjetja Groupe SEB in blagovne znamke KRUPS, široko paleto kapsul za napitke pa skrbno razvija Nestlé, ki popolnoma razume pomen popolnosti okusov še tako zahtevnih ljubiteljev kave. Že od leta 2006 združena v blagovni znamki NESCAFÉ Dolce Gusto razvajata s sodobno domiselnostjo stila in elegance ter okusa in arome.

»Eleganten dizajn avtomata Drop, ki je na voljo v treh atraktivnih barvah, ljubiteljem kave omogoča, da ga postavijo praktično kjerkoli. Tehnična dovršenost pa se izkaže pri pripravi, ko avtomat med drugim poskrbi za ravno pravo mero kave, mleka ali drugih napitkov,« je povedala Romana Kancler iz skupine SEB, proizvajalca malih gospodinjskih aparatov KRUPS.

Kmalu podam mojo oceno na blogu, za katero pa sem že zdaj prepričana, da manj kot odlično ne bo, saj sem nad aparati in napitki zelo navdušena, novi Drop pa je pravi dizajnerski kos!