nedelja

11

januar 2015

0

koment.

Zakaj v Sloveniji ni golih razprodaj?

Avtor , Objavljeno v Novice

Ste že opazili, da v Španiji (in drugod po svetu) kupci na priljubljeno špansko znamko Desigual (pol)goli čakajo v vrsti, da se bo trgovina odprla in nato planejo vanjo, kjer dobijo zelo ugodna oblačila, če ne celo zastonj (točnih pravil tistega dne ne poznam).

Tudi v Sloveniji imamo znamko Desigual, ki je priljubljena vsaj toliko kot v Španiji, a zabavnega (pol)golega šopingiranja nimamo, zato sem se obrnila na PR podjetja Magistrat Intrernational, ki so pojasnili, zakaj smo Slovenci prikrajšani za to zabavno avanturo. »Dogodka pri nas še ni bilo, smo pa o tem že govorili,« nas je z odgovorom razveselila Petra Draškovič in dodala, da zaradi podnebnih razmer pridejo pri nas v poštev julijske razprodaje, saj je t.i. »naked akcija« na prvi dan razprodaj. Verjetno si tudi najbolj usekane šopingerke, kot sva midve s Tjašo, ne predstavljava, da bi (pol)goli stali pred trgovino pri minusu. No, šalo na stran. Petra je še nadaljevala, zakaj jim tudi letos julija najverjetneje ne bo uspelo izpeljati dogodka: »Letos pri nas takšnega dogodka po vsej verjetnosti ne bo, ker Desigual ravno v tem času odpira kar nekaj novih trgovin in zato organizacijsko projekta ne moremo speljati (tak projekt pa zahteva precejšnjo pozornost). Ni pa izključeno, da bi se tak dogodek organiziral pri nas, seveda ne.«

Torej, dobri novici sta, da razmišljajo o odštekanem nakupovanju in odpirajo nove trgovine, a je tudi slaba, da bomo najverjetneje morali počakati še eno leto.

Priznam, prav zanima me, koliko Slovencev bi se opogumilo in bi (pol)goli čakali v vrsti. Uh, komaj čakam ta dan.