četrtek

14

december 2017

1

koment.

ZAPRAVLJIVKA: Šoping v New Yorku

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Juhu, pa je prišel tudi težko pričakovani šoping v New York. Čeprav je bil kratek, je bil tudi sladek.

V New Yorku sva bila le dobrih pet dni, tako da se zapravljanja nisem lotila, kot bi si želela, saj moj dragi res ne mara trgovin. V trgovine sem skočila sproti, ko sva jih srečala med ogledi in imela na kratko odmerjen čas. Še največ časa, medtem ko se je dragi sprehajal ob Hudsonu, sem preživela v outletu Century21, ki je v bližini slavnega WTC. In kaj sem kupila? No, nekaj pa sem.

IMG_9952

Moja sodelavka pravi, a si še eno tako, ki je res še nimaš? Ja, moje najljubše obleke so črne in tako sem tudi iz New Yorka prinesla eno črno obleko z zdaj zelo modnimi pikami, ki jih ima obleka na rokavih. Obleka je znamke Karl Lagerfeld, ki je trenutno ena od mojih najljubših znamk, in sem jo kupila v veleblagovnici Bloomigdale’s. To pa ni edini Karlov kos, ki je šel z mano proti Evropi. Kupila sem si še eno “chanel” oblekico, ki sem jo dva dni nazaj, ko sem jo imela prvič oblečeno, strgala. Jezna sem kot hudič in upam, da jo bo možno brez posledic zašiti. Ste videle ponedeljkov trend tedna? Ja, tudi svetleči čeveljci so šli z menoj domov, saj jih mora to jesen imeti vsaka modna navdušenka.

IMG_9955

To so bile Karlove dobrote, zdaj pa pokukajmo še v ostale vrečke. Ne vem, če že veste, da sem verjetno edina Crocs fanica, ki to na glas priznava. Pa ne imeti v mislih tistih klasičnih coklov, ki so letos z različnimi luksiznimi nadgradnjami zavzele modne revije, ampak različne japonke, pri katerih sploh ne vidite, da so crocsi. V Century21 sem si kupila zlate, saj je bila najina naslednja destinacija Mehika. Pravijo, da gre v tretje rado in tretji čevlji, ki sem jih kupila, so neon rožnate Louboutinke. Ja, prav ste uganile, zdaj že en mesec jem samo prepečenec, saj sem ostalo zapravila 😉 ha ha ha

Svoje nakupe sem zaokrožila z edino obleko, v kateri ni črne barve – s pudrno rožnato obleko Calvin Klein. Dragi pa mi je roko polepšal s prstanom iz Tiffanyja, ki je še darilo za moj junijski rojstni dan.

IMG_9975

No, nakupila bi lahko še veliko. Predvsem so me navdušile puhovke in klobuki, a žal j eimej moj kovček že na Brniku 24 kilogramov, meja pa je magičnih 25, tako da nisem upala tvegati z večjimi nakupi. Mogoče pa s Tjašo organizirava en šoping izlet v New York. Bi šle z nama?

IMG_9968

1 komentar

  1. simona felicijan