petek

29

november 2013

0

koment.

ZAPRAVLJIVKA: Sovražim popuste, ki to niso

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Če mislite, da je delo stilistke najboljša služba na svetu, se prekleto motite. Je pa zagotovo najbolj zapravljiva.

Prejšnji teden sem sodelovala pri projektu Naj Smrklja 2013 in dekletom pomagala pri izbiri oblačil. Ne bom rekla, da sem jih oblekla, ker verjemite, delati z 12 najstnicami, ni lahko, a vsekakor je zabavno. Moram reči, da so me dekleta v tistih dveh urah, ko smo se družile, veliko naučila. Nisem vedela, da je Challe Salle res priljubljen med najstnicami, še bolj pa so me presenetili vzdihljaji v stilu, »oh, kako je lep«, ko so zagledale pevca Mancheja. Ampak pustimo to, to je debata za drugič.

wella

Sobotni nakup, ki sem ga oblekla za dogodek Wella blogerke v sodelovanju s Cosmopolitanom.

Ker smo dekleta oblačili v NewYorkerju, sem se tja odpravila že v soboto, da si malce ogledam teren. Že prvi vstop je bil usoden, saj sem odkorakala z vrečo, v kateri so bile zlate hlače in srajca z rožami. Potem nisem nič zapravljala – do četrtka, ko je prišel veliki dan. Prireditev Naj Smrklja je trajala dobro uro in ker sem imela veliko časa, sem se odpravila po trgovinah. Vas zanima, koliko je možno zapraviti v eni uri?

Popusti, ki to niso

Popusti, ki to niso

Odgovor je veliko, a si uničevalskega pohoda nisem privoščila. Opravila sem le nekaj pametnih in nujno potrebnih nakupov. Iz Calzedonie sem odnesla – meni tako ljube – žabe, ki dajejo izgled čezkolenk. Noro seksi so, ko pokuka svetlejši del izpod krila. Iz Promod sem odnesla majico iz umetnjega usnja in iz Deichmanna dobro znižane superge. Sem napisala znižane? No, na njih je pisala odlična cena in ne vem kako super duper ponudba, a če odstraniš nalepko s ceno 49,90 evra, ugotoviš, da je bila prvotna cena na škatli 24,90 evra. Zato so prvotno ceno podražili, da so lahko dali v akcijo. Uh, kako me to razjezi, a ker so mi bile supergice res všeč, sem jih vseeno kupila. To je moje nerganje in obljubim, da z nerganjem ne bom nehala. Do prihodnjič priskrbim fotografije umazanih garderob, tudi to me noro pogreje.

Prijave za TK SWAT Modno delavnico so v polnem teku. Več si preberite TUKAJ.  Prijave sprejemava na naslov info@tkswat.com