nedelja

14

januar 2018

0

koment.

ZAPRAVLJIVKA: Z mamo v šoping v Muggio

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Dragi je rekel, da ga čaka delavni praznični ponedeljek, pa sem se raje speljala od doma, da bo imel mir. Potezo lahko pospremimo s starim slovenskim pregovorom – volk sit, koza cela.

Nič vam še nisem napisala o najdražjem nakupu leta 2017, a si zasluži svojo objavo, tako da napišem drugič. Ker pa sem ta nakup izvedla, kupila sem si nov avto, se je neverjetno lepo zapeljati do Italije. Dragi poslanci, hvala, da ste nam vrnili frej 2. januar, da sem se lahko odpravila na praznični šoping izlet.

Z mami sva se okoli 12. ure odločili, da se zapeljeva do Twin-seta v Muggo. Twin-set je trenutno ena meni najljubših znamk, a ima svojo ceno. Zato raje skočim do outleta, kjer so vse cene 30 odstotkov znižane, ker pa so v Italiji že popusti, so imeli znižanje še dodatnih 50 odstotkov. In kaj sem kupila? Ah, nekaj čisto drugačnega, omara je bogatejša še za 101 črno oblekico in črnega pajaca.

Črne obleke so pač moj najljubši kos in če so iz kakovostnih materialov, so mi toliko ljubše. Kupila sem si preprosto oblekico s kratkimi rokavi in mrežnim detajlom na obrobi.

IMG-1296

Črn pajac pa je nekaj posebnega, saj je videti tako, kot da sta na sprednji del prišita sprednja dela suknjiča. V pasu ima vrvico, ki jo lepo zategneš in naredi lepo postavo. Hlačnice so krajše in široke, tako da veliko bolje pristoji na pete. Mislim, da sta bila oblekica in pajac 65 in 55 evrov.

IMG-1294

In ker je fino, da na tako posebnega pajaca kupiš čevlje, sem se v prvi sekundi zaljubila v nizke škornje posute z zlatimi medaljončki. Morda se jih spomnite z instagram glasovanja, kjer ste z veliko večino, okoli 80 odstotkov, izglasovali, da naj jih ne kupim. No, jaz sem vas poslušala, zato mi jih je kupila mami. Ha ha ha. Medtem ko je ona probavala svoja oblačila, sem v omenjenih čeveljcih hodila gor in dol po trgovini. Čeprav so bili znižani iz 400 evrov na 100, se nisem morala odločiti zanje, tako da se me je mami usmilila in mi jih kupila ona. Hvala, mami.

anketa 1 IMG-1300

Vas zanima, kaj je kupila ona? Žal fotografij nimam, ker nisem uspela najti njenih izdelkov na spletu,  ampak Twin-set ima res dobre kavbojke. Sicer so noro drage, njihova cena je okoli 220 evro, a so res posebne. Od perlic, bleščic do pošitih z bakreno nitjo, kakršne je izbrala mami. Cena v Muggi je bila okoli 70 evrov. Zraven si je kupila še rjav pulover s čipko, a žal tudi te fotografije nimam.

IMG-1297

Kupila je takšen outfit, le da so kavbojke prešite in čipka na puloverju je okoli ovratnika.

To je bil najin izlet v Muggo in ker sva kup denarja pustili v trgovini z oblačili, sva si za večerjo privoščili le italijansko mortadelo. Jaz si ne morem pomagati, ampak oni jo tako dobro narežejo. Hi hi hi