ponedeljek

18

januar 2016

0

koment.

Ženski večer z oskarjevko JLaw

Avtor , Objavljeno v Družabni parket, Premiera

Kinematografi Cineplexx širijo svojo ponudbo in pripravljajo različne tematske večere. Enkrat na mesec pridemo na vrsto ženske na t.i. ladies night dogodku, tako da sem se v četrtek odpravila v kino ter si pogledala film Joy. Ker sem oboževalka Jennifer Lawrence, predlani sem se za pusta celo našemila vanjo, je bila izbira, kako preživeti četrtkov večer, lahka. S prijateljico sem se odpravila v kino in si ogledala premiero filma Joy, za katerega je glavna igralka JLaw že dobila zlati globus, seveda pa je nominirana tudi za oskarja.

15_OV7A9752

Film je inspiracija vsem ženska, da lahko uspemo, tudi če premnogokrat pademo. Padci nas delajo le še bolj močne in najbolj bizarna ideja je lahko ideja, s katero bomo postale nepremagljive. Več pa o vsebini ne bom govorila, saj vsekakor priporočam ogled. Oskarjevski film je le oskarjevski film.

Na premiero je prišlo kar nekaj znanih Slovenk, ki so si vzele čas za ženski večer. Naslednji »naš« večer bo 18. februarja, ko bo na sporedu ženska komedija How to Be Single. Se že veselim.

74_OV7A9956

Azra Selimanović

Karin Skufca in Stefania Bojic

Karin Škufca in Stefania Bojič

Iryna Osypenko Nemec

Iryna Osypenko Nemec

Eva Ana Kazic

Eva Ana Kazić

104_OV7A0070

Špela Jereb

135_OV7A0171

Maja Ferme

57_OV7A9891

Noseča Katarina Jurkovič

 

Foto: PR Cineplexx