nedelja

22

december 2013

0

koment.

Znane Slovenke se rade posladkajo

Avtor , Objavljeno v Novice

Mednarodna teniška senzacija Maria Sharapova tudi v Sloveniji predstavlja igrivo linijo SUGARPOVA. Na uradni predstavitvi premium bonbonov in žvečilnih gumijev je zbrane presenetila z napovedjo in obljubo, da prihaja v Slovenijo! Bonbone so okusile tudi znane Slovenke, ki so nam zaupale, da si pogosto privoščijo sladko razvajanje.

13882X6630

V ljubljanskem Maxi klubu so se zbrali sladokusci in ljubitelji premium bonbonov, ki so se sladkali s pregrešno slastnimi bonboni in žvečilnimi gumiji z nepričakovanimi in zabavnimi okusi ter oblikami. Znamka Sugarpova ponazarja veselo, moderno in sladko plat teniške super zvezdnice Marie Sharapove. Prihod njenih bonbonov v našo državo pa je teniška igralka oznanila tudi na svojem Twitter profilu.

13882X6771Sama ustvarila želeno sladko razvajanje

»Ustvarjanje Sugarpove je bila prava zabava ob delu,« je pripomnila Sharapova. »Moja teniška kariera in poslovne obveznosti me vodijo po celem svetu, priznam pa tudi, da sem sladkosnedka, ki ve, kaj hoče. Ko želenega priboljška nikjer nisem našla, sem se odločila, da sama ustvarim bonbon,« je še dodala superzveznica, ki je presenetila z zanimivim video sporočilom in obljubo, da pride v Slovenijo. Z bonboni so se posladkale tudi Barbra Drnač, nekdanja smučarka Špela Pretnar in pa televizijska voditeljica ter povezovalka dogodka Ota Roš Širca, ki so bile nad okusi navdušene, priznale pa so, da se tudi same rade kdaj pocrkljajo in si privoščijo sladke razvade ter pregrehe.