torek

29

april 2014

2

koment.

Zoran Garevski – čudeži so mogoči

Avtor , Objavljeno v Družabni parket, Mnenja, Novice

Vem, kaj boste rekli, še ena ljubosumna zavistna Slovenceljka – mislim, da tako nekako bedasti ljudje poimenujejo nas, a tega izraza nikoli ne uporabljam, tudi podobnih ne, ker se mi zdi, da moraš najprej spoštovati sebe, da te bodo spoštovali drugi in jaz se spoštujem. Naj za začetek, da ne boste mislili, da sem le ena ljubosumna zavistna Slovenceljka, povem, da sem srečna. Imam fajn družino, ljubečega partnerja, super službo z d best cimrami v pisarni, solidno plačo (denarja ni nikoli preveč), v zemljiški knjigi manjše stanovanje, avto pisan na mamo, čivavo, ki me obožuje, in louboutinke v omari… skratka, če strnim, v življenju mi ne manjka kaj dosti, le prstan na levem prstancu. Tako da v tem postu iz mene ne govori ljubosumna zavistna Slovenceljka, ampak le Katja, ki je ogorčena, da organizatorji na odprti dogodek vabijo ljudi, nato pa jim pred zaprtimi vrati povedo: »Joj, ni več prostora.«

S Tjašo sva se uredili in pripravili svoj mošnjiček za Hospic. Ona je oblekla Garevskega, jaz novo obleko, ki sem si jo dala narediti po navdihu Katy Perry. A ko sva prišli na dogodek, sva ugotovili, da je že preveč ljudi. Ccccc za organizatorje. Ne vabite in ne pišite, da je dogodek odprtega tipa, če ni. In ne, ne pišite, da se ne spodobi, da kritiziram dogodek bolnega Zorana Garevskega. Kritiziram organizatorje. Zakaj ste nas vabili, zakaj ste govorili o dogodku odprtega tipa, če to ni bil. Ko bom šla na Umekov žur v Tivoli, bom tako oblečena in pripravljena na to, da bo tam nekaj tisoč ljudi in blatna kopel, tokrat pa sem bila oblečena za modno revijo in dražbo ter pripravljena, da kupim kakšen kos. Ostali sva pred zaprtimi vrati, odšli v bližnjega Ježka na martini in namesto nekaj sto evrov za kreaciji zapravili 10 evrov za martini. Temu se reče šparanje.

O Zoranu Garevskem ne bom veliko govorila. V moji omari sta dva njegova kosa. Eno obleko sem nosila dvakrat in obakrat bila deležna res lepih pohval, tako da njegove kreacije povedo vse. Lahko se le priklonimo in nehamo govoriti o tem, da je bila na fw njegova zadnja revija ter upamo na čudež. Da, čudeži so mogoči, le verjeti moramo v njih. Vse najboljše!

Foto: Facebook Prishe Justinek, na kateri je tudi Prisha v čudoviti kreaciji Petra Movrina

2 komentarja

  1. Miran Klavora
  2. Alenka Klun